Företagsanpassade utbildningar

 

Skräddarsydda utbildningar

Förutom våra öppna kurser erbjuder vi också företagsanpassade utbildningar för ditt företag.

Fördelen med privata företagsanpassade utbildningar är att vi kan hålla kursen i era lokaler om ni önskar det, samt att de exempel som vi tittar på i utbildningen kan tas från er Google Analytics-installation och webbsajt. Om ni är fyra eller fler personer är det värt att köra en skräddarsydd utbildning då utväxlingen på den är större bland annat eftersom vi öppet kan diskutera era frågeställningar och er data.

Inför våra företagsanpassade utbildningar får deltagarna instuderingsfrågor att svara på individuellt. Tanken är att alla på så sätt skaffar sig en viss förförståelse för att hamna mer på samma nivå. Frågorna, och svaren på dessa, följer sedan med som exempel i kursen.

Utbildningarna om att skriva för webben och SEO som Search Integration har hållit för oss har gett våra redaktörer värdefull insikt och verktyg att skapa bra och sökoptimerat innehåll till vår sajt. Deras entusiasm gör att vi fått mer energi att driva vidare projektet att utveckla vår sajt.

Daniel Norén, Digital Manager på Lensway

Varför: Våra skräddarsydda företagsanpassade utbildningar kostar 25 000 kr, deltagande på våra öppna utbildningar kostar 4 900 kr / person. Med andra ord så lönar det sig med en privat utbildning om ni är ni fyra eller fler personer från företaget som ni vill anmäla till en kurs.

Vem: Delar av marknads- och/eller kommunikationsteam.

Var:
Tider: En halvdag enligt era önskemål
Plats: Hos er eller hos oss på Search Integration, Brunnsgatan 21 B, Stockholm
Kostnad: 25 000 kr (exkl. moms)
Maximalt antal deltagare: Upp till er, beroende på hur många ni har plats för i era lokaler. Om ni vill ha kursen hos oss har vi ett maxantal på 11 personer.

Följande ingår:
Diplom för genomförd utbildning

Vad: Ni kan välja den av våra kurser som ni har behov av så anpassar vi material och exempel efter er Google Analytics-installation och webbplats. Ni har också möjligheten att sätta ihop en skräddarsydd kurs som berör flera områden (Till exempel Sökmarknadsföring, PPC och Sociala medier) mer på ytan. Kontakta gärna Gisela för att prata mer om våra företagsanpassade utbildningar.

Var social, dela!